Drobečková navigace

Úvod > RAUTY

Rauty na Vysočině

- mimo již tradičních rautů (pouze termíny pořádání vyhlášené v aktualitách)
  s neomezenou konzumací od 12.00 do 15.00 v ceně od 490,- / dospělá
  osoba nebo specializovaných rautů pro veřejnost (sezónní zvěřinový, velikonoční, novoroční...)
  nabízíme také rauty pro uzavřené skupiny, soukromé i firemní akce za zvýhodněnou cenu
- raut je také vhodné zařadit jako večeři při svatební hostině
- raut může být tradiční, kombinovaný nebo netradiční včetně specialit mezinárodní kuchyně
  včetně zařazení ryb, sushi, vegetariánských jídel a nadstandartních surovin

RAUTY
od 490,- / dospělá osoba dle použitých surovin

(minimální počet účastníků rautu na objednávku je 30 platících osob)

- neomezená konzumace a doplňování jídel po dobu 3 hodin

Rauty lze kombinovat, dle přání zhotovíme návrh rautu včetně kalkulace. Celková částka
  rautu bude stanovena dle objednaného počtu účastníků minimálně 48 hodin před akcí.


Inspirace oblíbených kombinací:

I. základní raut

Vepřové a kuřecí řízečky
Kuřecí směs s čerstvou zeleninou
Kuřecí pečená roláda
Pečená žebírka nebo kuřecí paličky
Hovězí svíčková na smetaně
Hovězí guláš

Přílohy: rýže, vařené brambory, pečené česnekovo-rozmarýnové brambory,
bramborový salát s jablky, houskové a bramborové knedlíky, dušené zelí

Čerstvá zelenina s dresinkem podávaným zvlášť
Domácí moučníky

 

II. zvěřinový raut

Bažantí vývar s masem a nudlemi
Dančí roštěnky na houbách
Pečené maso z mladého divočáka
Zvěřinové řízečky
Zvěřinový guláš
Srnčí kýta na smetaně
Zvěřinové sekané biftečky

Přílohy: rýže, vařené brambory, bramborový salát s jablky, houskové a bramborové knedlíky, dušené zelí

Čerstvá zelenina s dresinkem podávaným zvlášť
Domácí moučníky

 

III. čínský raut

Masové sekané kuličky se zeleninou
Kuřecí s černými houbami (jemné)
Kuřecí s ananasem (sladké)
Vepřové maso po Sečuánsku (sladko-kyselo-pikantní)
Thang - Long (ostré)

Přílohy: dušená rýže, zeleninová rýže, rýže s vejcem a černými houbami, rýžové nudle

Čerstvá zelenina s dresinkem podávaným zvlášť
Moučníky - pudinkové dezerty

 

IV. raut z kuchyně našich babiček

Staročeská hovězí svíčková na smetaně
Svratecký guláš (hovězí maso na nudličky se slaninou, cibulí a žampióny)
Toulec Vysočina (závitek z hovězího masa s kyselým zelím a domácí klobásou)
Vepřové řízečky
Domácí karbenátky
Vařené hovězí žebro s několika druhy omáček:
- křenová, houbová, rajská

Přílohy: šťouchané brambory, bramborová kaše, bramborový salát, domácí bramboráčky, houskové knedlíky, chlupaté knedlíky

Zelný salát, kyselé okurky
Domácí moučníky

Pro menší počet osob můžeme uspořádat bufet bez neomezené konzumace
s předem dohodnutým počtem porcí kalkulovyný dle skutečnosti,
např. ze 3 hlavních jídel včetně příloh, polévky, čerstvé zeleniny i moučníků.

Teplý raut

foot[1].png